Categorie Oncologie

Primul doctor

Oncologie
Structura anatomică a gâtului umanGâtul și laringiul sunt componente importante ale corpului cu o gamă largă de funcții și o structură foarte complexă. Este datorită gâtului și plămânilor pe care oamenii le respiră, cavitatea orală este folosită pentru a mânca alimente și, de asemenea, îndeplinește o funcție de comunicare.

Pro-Gynecology.com

Oncologie
Boala ginecologică și tratamentul acesteiaHormonul 17 oxiprogesteron: pentru ce este responsabil, ce să faci când e elevat?Cunoscutul 17 oxiprogesteron este un steroid suprarenal și este prezent în cantități mici în sângele bărbaților și femeilor.

Test de sânge pentru hormoni

Oncologie
Toate testele hormonale sunt luate strict pe stomacul gol, deci timpul este de obicei stabilit nu mai târziu de ora 11 dimineața. Analiza pregătirii pentru această procedură categoric nu permite consumul de alimente și chiar ceai, astfel încât indicatorii să fie corecți.

Nivelurile hormonale în ovarele polichistice

Oncologie
IMPORTANT să știi! Un remediu eficient pentru chisturi fără intervenții chirurgicale și hormoni recomandat de Irina Yakovleva! Citiți mai departe. Patologiile structurale și funcționale ale organelor genitale sunt specifice fiecărui sex, deoarece sistemul de reproducere feminin este semnificativ diferit de cel masculin.

Melatonina: analogi ieftini și populare

Oncologie
Puținul poate fi mai rău decât insomnia, incapacitatea de a dormi, trezirea frecventă în mijlocul nopții și dimineața trebuie să mergeți la muncă. Insomnia afectează atât corpul cât și sufletul unei persoane și, într-o mare măsură, capacitatea de a funcționa în fiecare zi.

17-OH-progesteron

Oncologie
17-OH-progesteronul este produs de glandele suprarenale și este unul dintre regulatorii funcției sexuale și a ciclului menstrual, afectează capacitatea de a concepe și de a purta un copil.

Ce pastile iau cu menopauza?

Oncologie
Odată cu vârsta, fiecare femeie începe să sufere modificări legate de vârstă în corpul ei, asociate cu dispariția funcției sale reproductive și abordarea vârstei mai înaintate, care se manifestă într-o singură perioadă de viață, numită menopauză.

Despre Noi

Unele boli sunt contraindicații la fertilizare și la naștere. Sarcina cu diabet zaharat de tip 1 nu este interzisă, dar o femeie trebuie să-și monitorizeze cu atenție sănătatea, să ia în mod regulat teste pentru glucoză și să fie monitorizată de către medici.