L-tiroxină pentru scăderea în greutate

Thyroxine pentru scăderea în greutate - suplimentul este foarte popular printre sportivi, ceea ce indică eficiența sa reală. L-tiroxina este un aminoacid esențial care este implicat în sinteza proteinelor și grăsimilor din organism și contribuie, de asemenea, la recuperarea rapidă a celulelor întregului corp. Aditivul elimină în mod eficient excesul de lichid din organism, iar cu acesta, celulele adipoase, umflarea extremităților scade, apare mobilitatea. Aditivul stimulează tractul gastrointestinal, procesul de digestie se îmbunătățește și, prin aceasta, scade capacitatea organismului de a absorbi carbohidrații rapizi, transformându-i în grăsime pe talie și pe laturi. Este necesar să se accepte 2 capsule (50 μg) pe zi. Doza trebuie crescută treptat.

 • Accelerează metabolismul de bază;
 • Stimulează fluxul sanguin, crescând astfel costurile de energie chiar și cu activitate fizică minimă;
 • Ajută la îmbunătățirea stării emoționale;
 • Accelerează arderea țesutului gras.

Înregistrați-vă pentru a lăsa o recenzie.
Este nevoie de mai puțin de 1 minut.

Bancnotele cu tiroxină sunt rele. Acesta este un medicament serios pentru reglementarea muncii glandei tiroide. Auto-tratamentul este strict contraindicat, numai pe bază de prescripție medicală și un examen cuprinzător cu un test de sânge pentru hormoni TSH, T3 și T4. Admiterea este permisă dacă prima este subevaluată, iar restul este ușor supraestimată. În cazul în care funcționarea normală a glandei tiroide este interzisă, aceasta conduce la tulburări hormonale grave.
Câteva kilograme pe care le-am aruncat nu merită pierdut sănătatea. Pierderea în greutate se datorează normalizării și accelerării metabolismului. Recepția trebuie să înceapă cu cea mai mică doză, cu o creștere treptată, dacă este necesar. Luați convenabil - o dată pe zi, cu o jumătate de oră înainte de micul dejun. Timp de 1,5 luni de administrare, greutatea mea a scăzut semnificativ, testele au confirmat normalizarea nivelurilor hormonale și îmbunătățirea generală a bunăstării. După anulare, greutatea a rămas la nivelul care mi se potrivește și nu este supus fluctuațiilor grave. Tabletele au o mulțime de contraindicații, printre bolile principale ale sistemului cardiovascular, rinichilor și ficatului. Lista efectelor secundare este, de asemenea, destul de mare. Am simțit doar amețeli ușoare dimineața și batai rapide ale inimii.

A luat drogul în cursuri, ultimul tăiat în primăvara trecută, iar celălalt în toamna trecută. Văd că tiroxina acționează și, așa cum sa dovedit, chiar foarte eficient. Din aportul său regulat se îmbunătățește procesul de digestie și, în același timp, greutatea este normalizată. Am pierdut 5 kg în plus în 3 săptămâni și fără muncă. Adică, luând doar tiroxina și nu faceți fitness sau un set de exerciții sportive și speciale. Și totuși, acest instrument normalizează rapid glanda tiroidă și îmbunătățește în mod semnificativ starea de spirit. Singurul lucru pe care trebuie să-l amintiți este să luați o pastilă cu o cantitate decentă de apă. În caz contrar, eficiența instrumentului este redusă considerabil.

Medicul mi-a prescris tiroxina, mai întâi o doză mare, apoi cu o scădere a TSH, doza a fost de asemenea ajustată. Pentru primul an de administrare a medicamentului, am pierdut o cantitate suplimentară de 10 kg. Dar, dacă o persoană absolut sănătoasă începe să ia acest medicament fără grijă, atunci riscă cel puțin să provoace un eșec hormonal, iar cel mai rău lucru este să dăuneze glandei tiroide. Hormonii sunt, în general, foarte grave și nu poți să glumești cu ei.
Dacă endocrinologul a prescris tiroxina, atunci, desigur, puteți să o luați și este posibil ca greutatea să scadă. Dar, din nou, în cazul anulării hormonului există riscul de a câștiga de 2 ori mai mult, prin urmare, este necesar să îl anulați foarte treptat.

Prin metoda raționamentului simplu că am o greutate excesivă din cauza problemelor cu tiroida, am cumpărat pastile aparent obișnuite. Am decis să pierd din greutate așa cum a fost. Chiar am pierdut în greutate, stresul emoțional din ultimele luni a dispărut, ca și când durerea în timpul perioadelor lunare a scăzut, dar am simțit în mod constant că drogul nu era atât de simplu. Iar partea laterală va ieși, totuși sunt hormoni, iar glumele sunt rău, mai ales la femei.
În primul rând, am început să observ durerea în pieptul meu stâng înainte de menstruație, apoi părul meu a început să cadă în legături! M-am speriat serios, m-am repezit la endocrinolog, m-au adus la apă curată, am recunoscut că o luase timp de trei luni. Am trimis pentru teste, am spus, nu mai face asta și încă am rămas ușor. În legătură cu această greșeală am scos 5 kg, chiar pe tiroxina am reușit să pierd în greutate în 3 săptămâni cu 6 kilograme. Apropo, medicul mi-a prescris un medicament pentru a corecta situația.
În general, nu voi repeta astfel de experimente în viața mea. Dar tiroxina funcționează în ceea ce privește pierderea în greutate și poate că am avut noroc. În general, fetele decid singuri. și citiți cu atenție instrucțiunile de utilizare. Și mai bine mergeți la endocrinolog, dacă sunteți dieta și fitness nu poate să piardă în greutate. Poate că adevărul este hormoni.

Deoarece acest hormon sintetic a început să o ia cu o doză foarte mică și a "ascultat" corpul său timp de o săptămână, după care a început să crească treptat doza de până la 100 mcg pe zi. Ce am observat după începutul recepției. În primul rând, desigur, am început să piardă în greutate. Doar în oglindă, fără cântare, este clar că obrajii dormeau, pomeții deveniseră mai ascuțiți, ca și cum toată apa în exces a dispărut și foarte repede. În al doilea rând, am devenit mai competent în dieta mea. A încetat să exagereze cu grăsimi și să mănânce mai multe proteine. În general, suplimentul este foarte util, atât pentru organism, cât și pentru psihic și perspectivele lumii sau ceva de genul. Un fel de placebo, cum ar fi o pastilă și trebuie să piardă în greutate, iar corpul face deja totul singur. Am scăzut 3 kilograme în două săptămâni, dar sportul în sine a fost prezent. Eu nu sunt un chimist, așa că nu pot explica cum drogul lucrează pe degetele mele, dar principalul lucru este cum funcționează. În general, această metodă de stimulare a hormonilor tiroidieni nu este de dorit, deci puteți să o luați numai în cazul unei sănătăți de sută la sută a acestei glande. În caz contrar, consecințele vor fi directe. Sunt mulțumit de rezultate, cu excepția pierderii în greutate, bunăstarea generală sa îmbunătățit, cred, pentru a repeta cumpărarea, la același medicament este foarte accesibil, farmacia are o mulțime de soiuri pe doze și firme.

Thyroxine produce organismul, dar de-a lungul anilor, din ce în ce mai puțin. Poate că ați auzit că cifra trebuie să fie "făcută" la 30, altfel totul se va face, trenul va pleca și greutatea va crește doar. Sunt acum 25 de ani și 7 kilograme în plus, care mă împiedică să trăiesc. După l-carnitină, acidul lipoic, tiroxina este cea mai utilă și cea mai importantă modalitate eficientă de a readuce vechea figură, pentru a readuce fragilitatea și ușurința corpului. Dar de la sine, nici un aditiv nu va funcționa dacă adăugați la plăcintă de recepție, înghețată și cârnați afumați. Am renunțat la toate astea acum un an și deja am scăzut cu aproximativ 23 de kilograme, am luat de asemenea tiroxină.
Acum, stau pe el din nou și adaugă mai mult cardio la antrenamentele mele, am început maratonul meu personal al arzătorului de grăsime înainte de Anul Nou. Vreau să cântăresc din nou 50-53, ca înainte de naștere.
Acum, pe scara 6-ka, și nu pot trece această barieră, greutatea este sărind. Dar, de asemenea, mănânc cu erori, tiroxina nu reduce pofta de mâncare, ci accelerează pur și simplu metabolismul general, precum și crește consumul de energie al organismului. Am de gând să arunc într-o lună cel puțin două kilograme. Sper ca tiroxina să mă ajute din nou, principalul lucru este să urmați instrucțiunile și să începeți să o luați fără probleme. Medicamentul este bun pentru că aproape nu afectează starea generală a sănătății, somn ca de obicei, am și eu trenul. Te simți puțin mai vesel decât de obicei.

L-tiroxină pentru scăderea în greutate

* Dând clic pe butonul "Trimiteți", îmi dau consimțământul pentru prelucrarea datelor mele personale în conformitate cu politica de confidențialitate.

Thyroxina este unul dintre hormonii majori care este produs de glanda tiroidă. Ea activeaza sinteza si defalcarea proteinelor, precum si imbunatateste procesul de transformare a carbohidratilor in celule. Scopul tiroxinei - stimularea metabolismului. De aceea, analogul său sintetic - levotiroxină sodică sau L-tiroxină are capacitatea de a elimina kilogramele în plus, normalizează metabolismul și accelerează procesele biologice.

Compoziție și formă de eliberare

Un comprimat conține 25, 50 sau 100 micrograme de levothyroxină sodică. De asemenea, este inclusă dextrina, celuloza microcristalină, fosfatul de calciu dihidrat. L-tiroxina 50 și 100 micrograme reprezintă cele mai frecvente și mai convenabile doze de administrare. L-thyroxin 200 mcg nu este disponibil în prezent în farmaciile rusești.

L-tiroxina este disponibilă exclusiv în tablete pentru utilizare orală. Acestea prezintă un risc unilateral de a diviza pilula, dozarea fiind indicată pe partea din spate.

Acțiune farmacologică

 • Creșterea cererii de oxigen în țesuturi.
 • Accelerează metabolizarea lipidelor, a carbohidraților și a proteinelor.
 • Creste productia de caldura (termogeneza): transpiratie crescuta, flux sanguin, ceea ce duce la o crestere a ratei arderii grasimilor.
 • Îndepărtează puffiness și elimină excesul de lichid din corp, din cauza unui efect diuretic slab.
 • Datorită excitației activității celulelor nervoase, crește eficiența și rezistența unei persoane, reduce apetitul și nevoia de somn.

Efecte secundare

În timpul administrării medicamentului "L-tiroxină" pot apărea astfel de efecte secundare:

 • tulburări ale ritmului cardiac (aritmie, tahicardie, angina pectorală, extrasistol);
 • diaree, vărsături;
 • iritabilitate;
 • insomnie, anxietate;
 • dureri de cap;
 • încălcarea ciclului menstrual;
 • hipertensiune arterială;
 • reacții alergice;
 • tremor de mușchi;
 • consumul de lungă durată poate dezvolta osteoporoză, deoarece un exces de tiroxină curăță calciul din oase.

Acceptarea acestui medicament hormonal accelerează toate procesele metabolice, inclusiv lipide, dar împreună cu țesutul gras, proteinele, de asemenea, lasă. Astfel, atunci când se scade greutatea, nu se pierde numai grăsimea, ci și mușchii constând din proteine.

Utilizarea pe termen lung a "L-tiroxinei" slăbește puternic mușchiul inimii, așa că înainte de a începe cursul medicamentului pentru a pierde în greutate este necesar să analizați cu atenție toate argumentele pro și contra.

Regimul de dozare

Atunci când luați orice medicament pentru scăderea în greutate, este important să evaluați echilibrul între beneficiile și efectele negative ale acestuia, în special medicamentele hormonale. Înainte de a începe un curs de L-tiroxină, se recomandă să consultați un specialist, de exemplu, un dietetician.

Instrucțiuni de utilizare

Dacă nu există nicio schemă selectată individual, puteți urma această comandă:

 • Doza inițială a medicamentului este de 50 mg, trebuie împărțită în 2 doze. După-amiaza, pilula este luată cu strictețe până la 18 ore. Se recomandă administrarea medicamentului cu o oră înainte sau două ore după masă, deoarece mâncarea reduce capacitatea de absorbție. Pentru a evita tulburările ritmului cardiac dimineața, trebuie luat beta-blocant Metoprolol - 25 mg. Cu o creștere a ratei pulsului (în repaus) de peste 70 de bătăi, se recomandă administrarea a încă 25 mg de metoprolol după-amiaza.
 • Doza zilnică maximă de L-tiroxină este de la 150 la 300 μg. Această sumă trebuie împărțită de trei ori. Doza de metoprolol trebuie, de asemenea, crescută la 100 mg, luând un beta-blocant de două ori pe zi. Cu o rată de puls crescută, doza de Metoprolol este aleasă individual.
 • Când se atinge doza maximă de hormon, este necesar să se monitorizeze îndeaproape orice modificare a sănătății, pentru a măsura în mod regulat tensiunea arterială și pulsul. Când presiunea crește peste 100/140 mm Hg. Art. doza de metoprolol trebuie ajustată în sus.

Recomandări suplimentare

 1. În timp ce luați hormonul L-tiroxină pentru pierderea în greutate, trebuie să ajustați meniul, reducând numărul de calorii consumate. Accentul ar trebui să se concentreze asupra cărnii slabe, a peștilor slabi, a legumelor proaspete și a fructelor, a cerealelor integrale și a produselor lactate cu conținut scăzut de grăsimi. Eliminați din dieta grăsimile animale, aromele, culorile și substanțele de ameliorare a aromei.
 2. Asigurați-vă că creșteți activitatea fizică: de mai multe ori pe săptămână, efectuați antrenament de forță, precum și jogging, mersul pe jos sau ciclism. Dacă acest lucru nu este posibil, atunci este recomandat să petreceți mai mult timp în aer liber și, de asemenea, să faceți exerciții ușoare dimineața.
 3. Respectați regimul de băut, excludeți băuturile cu conținut ridicat de zahăr.
 4. Preparatele din fier sau calciu trebuie administrate cel puțin 4 ore după administrarea hormonului.

În special util în timp ce luați un hormon de produse:

Aceste produse accelerează eliminarea substanțelor nocive din organism, care interferează cu procesul de sinteză a hormonilor tiroidieni.

Mai multe puncte de luare a L-tiroxinei pentru a reduce greutatea:

 • în cazul depășirii medicamentului, nu este necesară creșterea numărului de pilule a doua zi;
 • durata unui curs de L-tiroxină este de 1-2 luni;
 • retragerea de medicamente ar trebui să se efectueze fără probleme, reducând doza în timpul săptămânii;
 • o pauză între cursuri trebuie să fie de cel puțin 4 săptămâni;
 • la o lună după începerea terapiei cu L-tiroxină, se recomandă efectuarea unui test de sânge pentru hormoni TSH, T4 (liber) și T3 (liber). Conform rezultatelor, ar trebui să se observe hipotiroidismul nesemnificativ: TSH ar trebui redus, iar T4 și T3 trebuie crescute;
 • În cazul palpitațiilor, este necesar să începeți să luați antagoniști (beta-blocanți), ceea ce va ajuta la normalizarea pulsului și la reducerea severității altor reacții adverse.

dozare

Efectul pierderii în greutate depinde de doza de levothyroxină sodică:

 • doze mici - un efect anabolic, sinteza proteinelor este activată. Hormonul accelerează procesele de regenerare și reînnoire a structurilor celulare, a țesuturilor și a mușchilor;
 • doze medii - activarea creșterii structurilor și țesuturilor celulare, creșterea cererii de oxigen, creșterea activității metabolismului proteinelor, carbohidraților și lipidelor, stimularea funcționării sistemelor nervoase și cardiovasculare;
 • doze mai mari - reduce secreția TSH de către glanda pituitară, pentru aceste doze nu este utilizată pentru scăderea în greutate.

În mod normal, în conformitate cu standardele nivelurilor hormonului tiroidian, pentru a pierde în greutate, o persoană trebuie să înceapă să ia o doză mai mare. Acest lucru este necesar pentru ca tirotoxicoza să se dezvolte în organism. Se recomandă începerea administrării de L-tiroxină dintr-o doză de 50 μg pe zi, împărțită în două ori, crescând-o la fiecare câteva zile cu alte 25 μg. Doza maximă este de 300 micrograme pe zi.

Costul pentru

Pentru a achiziționa L-tiroxină în farmacii, aveți nevoie de o rețetă medicală. L-Thyroxin Berlin-Chemie (Germania), L-Tiroxina OOO Ozon (Rusia), L-Thiroxin-Akri (Rusia) sunt prezentate în farmacii ruse. Cele mai scumpe pilule sunt oferite de companiile străine, costul hormonului produs în Rusia este mai mic. Trebuie remarcat faptul că "L-tiroxina" de la companiile farmaceutice străine are multe opțiuni de dozare (de la 50 la 150 mcg). Costul mediu al unui pachet de 100 de comprimate produse în Germania este:

 • 50 mcg - 111 ruble;
 • 75 mcg - 123 ruble;
 • 100 mcg - 140 ruble;
 • 125 mcg - 160 ruble;
 • 150 mcg - 163 de ruble.

De asemenea, în farmacii, puteți achiziționa un sinonim pentru medicamentul - Eutiroks german (Merck LLC) cu același ingredient activ. Acest medicament are un număr mare de forme de dozare diferite, care este foarte convenabil pentru persoanele cu hipersensibilitate la medicament.

Costul pentru "Eutiroks" pe pachet de 100 comprimate:

 • 25 mcg - 98 ruble;
 • 50 mcg - 120 ruble;
 • 75 mcg - 125 ruble;
 • 88 mcg - 134 ruble;
 • 100 mkg - 131 ruble;
 • 112 mcg - 159 ruble;
 • 125 mcg - 164 ruble;
 • 137 mcg - 165 ruble;
 • 150 mcg - 166 ruble.

Compania rusă Ozon oferă medicamentul într-o doză de 50 micrograme nr. 50 care costă de la 98 ruble pe pachet, precum și 100 micrograme numărul 50 de la 115 ruble și 100 de la 120 ruble. Este mai economic să pierdeți în greutate pentru a cumpăra pachete mari, deoarece poate fi necesar un curs de câteva luni pentru a obține efectul dorit al pierderii în greutate.

Contraindicații

Nu este recomandat să utilizați L-tiroxină pentru a reduce greutatea în următoarele cazuri:

 • hipertiroidism;
 • diabet zaharat;
 • a suferit un atac de cord;
 • insuficiența suprarenale;
 • încălcarea funcției de absorbție în intestinul subțire;
 • intoleranță la galactoză.

Recenzii și rezultate pierde în greutate

Ksenia, 34 de ani, Cheboksary

A văzut tiroxina timp de o lună, greutatea a coborât cu adevărat, deși nu la fel de repede cum mi-ar fi plăcut. Dar starea de sănătate a fost complet lipsită de importanță: o bătăi puternice a inimii, greață, diaree. Din nefericire, el nu sa încadrat în mine.

Olga, 40 de ani, Tver

După mulți ani de încercare de a pierde în greutate, am ajuns în sfârșit la endocrinolog și am aflat motivul principal care ma împiedicat să-mi normalizez greutatea de-a lungul anilor. După testare, am fost diagnosticat cu hipotiroidism și i sa prescris L-tiroxina. Doza nu a fost luată de la prima încercare, la acel moment m-am simțit somnoros, greață, chiar am avut diaree. Dar, treptat totul a revenit la normal, am început să piardă în greutate, greutatea a scăzut, energia a crescut dimpotrivă! Sunt foarte multumit acum cu corpul si cu binele meu, dar fara sfatul unui medic nu as recomanda sa beau un astfel de medicament.

Natalya, 29 de ani, Ivanovo

Toată viața mea adultă am supraponderală, doar o restricție în nutriție și sport nu a ajutat la scăderea în greutate. Am decis să încerc L-tiroxina, am încercat să iau medicamentul în mod corect, mi-a crescut treptat doza și apoi mi-a redus treptat. În același timp, a continuat să meargă la sala de sport, dar a început să aleagă mai des pregătirile pentru greutate. Efectul a fost observat deja după 10 zile după consumarea primei pilule, a scăzut apetitul, în același timp a fost doar o capacitate de lucru nebună! Era gata să miște munții! Am pierdut 6 kg, dupa care am decis sa nu mai beau L-tiroxina, inca mi-a fost frica de starea mea de inima. Dar chiar și după terminarea cursului, greutatea a continuat să scadă, cred că tiroxina a contribuit la accelerarea metabolismului.

Recenzii medicilor și specialiștilor

Konstantin Verbitsky, endocrinolog, Moscova

Sistemul endocrin uman nu tolerează intervenția brută. Nu recomand să utilizați L-tiroxină pentru pierderea în greutate, dacă glanda tiroidă funcționează în mod normal. Un curs lung al acestui medicament hormonal poate duce la depresia glandei tiroide și, în general, la un impact negativ asupra stării altor organe și sisteme. O dieta echilibrata si un exercitiu moderat - cel mai corect mod de a normaliza greutatea.

Victoria Mikheeva, Dietician, N. Novgorod

L-tiroxina promovează scăderea în greutate la persoanele cu insuficiență funcțională tiroidiană. Și, cu un nivel normal de hormoni tiroidieni, nu recomand să luați acest medicament. Hormonii sintetici reprezintă un pericol potențial pentru o persoană sănătoasă dacă sunt prescrise independent și luate fără control de la medic.

l-tiroxină /

- ca terapie de substituție și pentru prevenirea recidivei gurii după rezecția glandei tiroide;

- cancer tiroidian (după tratamentul chirurgical);

- gură toxică difuză: după atingerea stării euthyroidice cu tireostatice (ca o combinație sau monoterapie);

- ca instrument de diagnostic în timpul testului de supresie tiroidiană.

- creșterea sensibilității individuale la medicament;

- infarct miocardic acut, miocardită acută;

Recenzii de levothyroxine

Indicații pentru utilizare

Discuția despre drogul levothyroxină în înregistrările mamelor

Ei bine, fă-o eu i-am prescris levothyroxina și iodomarina. Dar a spus că totul este deja în desfășurare. De mult timp a fost necesar să le bem. Cu mult înainte de sarcină

Desigur, oprește-te unde mergi.))) Și, apropo, se pare că am uitat să scriu despre el atunci când levothyroxina este prescrisă unei femei însărcinate, atunci ei prescriu întotdeauna o doză completă imediat și cu o rezervă, deoarece nu poate afecta grav copilul (acesta este normal T4, nu face diferenta fata de copil, de la mama mamei sale sau de la tableta), adica de îndată ce doza este crescută, hipotiroidismul mamei nu afectează copilul. TSH va scădea pentru încă o lună, adică corectitudinea dozei este estimată după o anumită perioadă de timp, deci la femeile însărcinate și nu este distrasă prin prescrierea de doze mici cu o creștere treptată, acestea dau imediat o valoare ridicată și apoi, dacă nu, pot fi reduse. Pe.

Iată ce a descoperit: Utilizarea în timpul sarcinii și alăptării În timpul sarcinii și alăptării, levotiroxina sodică trebuie utilizată sub supravegherea unui medic. Utilizarea în asociere cu medicamente tireostatice în timpul sarcinii este contraindicată în legătură cu un risc crescut de hipotiroidism la nivelul fătului.

. Introducerea unor doze mici de carbimazol, metamazol sau propiltiouracil. Cu toate acestea, un astfel de tratament poate fi însoțit de riscul de hipotiroidism și guta la nivelul fătului (10%). În cazul hipotiroidismului, se prescrie levothyroxină, iodură de potasiu. În prezența diabetului zaharat dependent de insulină, insulina este prescrisă la femeile gravide după consultarea unui specialist și sub controlul nivelurilor de zahăr din sânge. Heparina și heparinele cu greutate moleculară mică (fraxiparină) nu trec prin placentă și nu afectează negativ fătul. Utilizarea heparinei pe termen lung (mai mult de 6 luni) în doze terapeutice în timpul sarcinii predispune la osteoporoza reversibilă și la fracturi. Fraksiparin are mai multe avantaje: nu.

Poate că iodomarina mă confundă și, într-adevăr, logica nu este clară. Deoarece și persoanele sănătoase testează TSH în timpul sarcinii și dacă este peste 2,5, aceasta este o indicație directă pentru tratamentul cu levothyroxină (L-tiroxină sau Eutirox). Aș merge la consultare cu alți endocrinologi.

. n toate ok - frați gemeni. Chudik, de ce atât de înspăimântat și atât de îngrijorat. Dar multumesc pentru sfaturi oricum. Apropo, înainte de sarcină, a fost testată și TSH a fost excelentă. Este levothyroxina un hormon? Nicăieri nu scrie în instrucțiuni. Voi bea și sper că totul va fi bine! Mulțumesc

Am hipotiroidism, am urmărit în mod constant, norma este pentru femeile care nu sunt însărcinate până la 4 ani și pentru femeile însărcinate de mai jos, în funcție de tabel și săptămâni de care trebuie să te uiți și da, afectează copilul, levotiroxina de companie

hipotiroidismul nu afectează sarcina, cel mai probabil hipertiroidismul este ca atunci când am TSH 0,1. Apoi afectează.. tratați levothyroxina, ascultați doctorul și mergeți mai departe pentru visul tau iubit., nu va interfera cu sarcina, se întâmplă foarte des la femei în timpul sarcinii hipotiroidismul începe să apară, atunci ei prescriu de asemenea levotiroxină și beau întreaga sarcină.. aceasta este tiroxina sintetică, la fel ca și glanda tiroidă care produce și dăunează acesteia Admiterea nu va fi.. dar nu hormoni tiroidieni T4 liber.

. aveți un mic T4, TSH va crește pentru a indica glanda tiroidă, că va fi necesar pentru ea să crească T4. Și dacă tiroida nu face față, nu poate urma "apelul" TSH, apoi ia levotiroxina = analogul sintetic T4. La început au încercat să-mi prescrie doar un jodomarinchik. Sa dovedit că trebuie să luați levothyroxină. În același timp, TSH-ul meu a fost de până la 10, iar T4 a fost normal. Adică, glanda tiroidă a urmat "chemarea" TSH, a dezvoltat hormonul necesar, dar și-a păstrat norma la limita capacităților sale). Și apoi nu am ajutat iodomarina. Mergeți la un alt endocrinolog și întrebați în mod special despre levothyroxină. Atâta timp cât ai atât de coborât (T4) - poate că nu este posibil. Începeți să luați doze mici.

Ei bine, nu trebuie să ia levothyroxină, dar dacă Tiamazol crește brusc T4 și penetrează placenta lui Alyonka, tirotoxicoza este în general nedorită în timpul sarcinii și sunt constant îngrijorată de acest lucru. A fost necesară operația de eliminare a tiroidei înainte de sarcină, dar din nou Cu această cotă am stat ca o femeie pe valizele care o așteptau, dar ea a bătut și a căzut brusc asupra mea.. acum după naștere, dacă am o recădere, sper că nu va mai fi o recidivă. Gyyy despre fire de păr este atât de interesantă Alyonka.

. TG ar trebui să fie luată înainte de sarcină, deoarece tubul neural este pus înainte de 4 săptămâni de sarcină și, prin urmare, în cazul tău nu va fi posibil să-l influențezi foarte mult. Dar levothyroxina nu este dăunătoare pentru copil și este foarte utilă pentru tine, pentru că după un timp copilul va aloca TSH și o situație poate apărea după tine după naștere, că nu trebuie să o aloce și copilul este obișnuit cu ea. Dacă sunteți interesat de exemple specifice, atunci mama mea are o problemă cu TSH când era însărcinată cu fratele meu, atunci nu aveam pastile normale și ea a decis să nu bea, așa că acum fratele meu are probleme cu dezvoltarea și pe lângă tot epilepsie.

Thyroxine pentru pierderea in greutate: recenzii luate

În alegerea metodelor de a pierde în greutate, femeile se găsesc uneori prea nediscriminatorii. Prin urmare, rezultatul experimentelor pe ei înșiși sunt probleme de sănătate. Cu deosebire cu atenție este necesar să se abordeze la administrarea medicamentelor cu o gamă largă de acțiuni. Printre acestea se poate numi tiroxina. Acesta este adesea considerat un mijloc de a pierde în greutate, deși foarte puțini oameni înțeleg principiul de funcționare a acestui instrument până la sfârșit.

Acțiunea tiroxinei

Prin natura sa, acest medicament este un substitut pentru un hormon cu același nume. În mod normal, este produsă de glanda tiroidă în măsura în care este individual necesară pentru om. Cu toate acestea, multe procese din organism depind de această substanță. Într-adevăr, tiroxina poate afecta și greutatea, deși indirect. Cu o creștere a volumului de tiroxină, sunt posibile următoarele consecințe:

 • metabolismul este oarecum mai rapid decât în ​​mod normal;
 • formarea țesutului adipos încetinește, absorbția grăsimii se deteriorează;
 • funcționarea normală a organelor implicate în ciclul digestiv.

Apropo, acestea sunt doar schimbări pozitive, pe care cei care vor să piardă în greutate trebuie să le acorde atenție în primul rând. Dar este necesar să se ia în considerare faptul că luarea de tiroxină, adică, de multe ori, marchează numeroase efecte secundare, deoarece dezechilibrul hormonal nu duce deseori la ceva bun. De exemplu, pot exista deteriorări ale pielii, creșterea apetitului, dureri de cap și așa mai departe. Fără participarea unui medic, preparatele de acest gen sunt interzise.

Comentariile sunt transmise

"Am pierdut greutatea cu exercițiul fizic"

Nu prea bine familiarizat cu modul în care acționează tiroxina. Dar am citit în reviste că, cu ajutorul ei, dacă urmați o dietă și mergeți pentru sport, veți putea să piardă în greutate. În plus, rezultatul va fi foarte rapid. La început, îi era frică să încerce, dar în final ea încă îndrăznea, pentru că vrea cu adevărat să arate frumos. Thiroxina mi-a fost vândută, apropo, nu imediat. El este eliberat, se pare, numai prin prescripție. Dar, știi, încă o poți cumpăra fără prescripție medicală. Acum voi spune despre rezultatele cererii. În general, în două săptămâni a pierdut până la 8 kg; numai așa cum am spus la început, am combinat medicamentul cu efort fizic și restricții alimentare. Efectele secundare, cum ar fi, nu au observat, deși m-au speriat cu ei. Poate chiar și mai târziu repetați cursul.

"Încet și cu dificultate, dar în continuare pierde în greutate"

Medicamentele hormonale, ca multe, nu inspiră multă încredere. Cu toate acestea, atunci când ea a decis să piardă în greutate, a fost Thyroxin care a fost cel mai recomandat ca un mijloc de a pierde in greutate. Eu personal nu știu, dar pe internet pe forum există mulți dintre cei care l-au băut și acum îl laudă. În ceea ce privește impresiile mele, ei nu sunt cei mai entuziasmați. Principala plângere este că de la utilizarea tiroxinei aproape tot timpul vreau să mănânc. Este dificil de ținut, dar fără ea în nici un fel. O altă minus - pierdere în greutate este foarte lentă. Nu deloc ceea ce am sperat inițial. Dar cel puțin nu există nici o margine în vreunul dintre sfere. Cel puțin nu le observ. Prin urmare, pot să recomand medicamentul, dar aș sfătui să vă monitorizați îndeaproape bunăstarea, cel puțin pentru prima dată.

"Nu voi da multă laudă"

Cel mai adesea, tiroxina este luată, fără să știe cum afectează organismul. Și nu am început să beau deloc. Medicamentul mi-a fost prescris de un endocrinolog, pentru că am avut o lipsă a propriului hormon. Avertizat imediat că pot exista efecte secundare, din cauza cărora este posibil să vă abandonați utilizarea fondurilor. Dar, totuși, l-aș putea bea fără probleme speciale mai mult de trei luni. Cu toate acestea, doza a fost inițial puțin mai mică decât cea recomandată în instrucțiuni. Deși scopul de a pierde în greutate, ca atare, nu am avut, greutatea a reușit încă să se reducă. Dar nu prea mult - aproximativ 4 kg. Apoi, aceste kilograme nu s-au mai întors.

Cel mai important lucru este că, după cursul tratamentului, am început să mă simt mai bine. Numai din nou voi sublinia faptul că am luat remedia pentru scopul propus și nu în mod independent. Și vreau să sfătuiesc pe toți să vadă mai întâi un medic.

"Accept constant și toată lumea este fericită"

In fiecare zi incepe acum sa iau tiroxina. Cineva ar putea crede că depind de el. Acest lucru nu este cazul. Doar în timpul recepției lui s-au simțit mult mai bine. Judeca pentru tine - fara dureri de cap, fara depresie sau oboseala. Și înainte de asta, înainte să încep să iau toate acestea. Un alt fapt plăcut este faptul că tiroxina ajută la scăderea în greutate. De la începutul recepției, iar aceasta este de aproximativ 4 luni, ea a reușit să piardă în greutate cu aproximativ 7 kg. Deci, nu voi refuza o pregătire. Aparent, el este pur și simplu vital pentru mine. Dozaj, în special mic. Nu cred că asta înseamnă că într-un fel grav rănit, chiar dacă va dura mult timp.

"Vă mulțumim pentru subtilitatea acestor pastile"

Au avut probleme cu hormonii acum un an. Am suferit foarte mult de ei. În special a întristat că supraponderal nu a putut scăpa de. După teste lungi, endocrinologul ia prescris Thyroxin, dar a avertizat că ar putea avea un efect secundar. Din cauza asta, a luat doar o jumătate de pastilă dimineața, dar timp de trei luni întregi. La început, într-adevăr, acneea ridică. Dar acest lucru nu este prea înfricoșător, cred. O lună mai târziu, greutatea a scăzut deja cu 4 kg. Și apoi a continuat să scadă în continuare. În doar un curs de trei luni, a fost posibil să pierzi 11 kg fără efort considerabil. Desigur, am încercat să nu mănânc nimic grăsime, dar mai devreme, înainte de medicină, nu ma ajutat. Și cu pastile, rezultatul a fost uimitor. Prin urmare, dacă aveți indicații, nu vă fie teamă să luați tiroxină. Este sigur și foarte eficient.