Categorie Chist

Preparate de fier pentru anemie

Chist
Preparatele pe bază de fier pentru anemie ajută la umplerea deficienței organismului a elementului și la creșterea hemoglobinei la niveluri normale. Aceste medicamente sunt folosite pentru a trata anemia cu deficit de fier și sunt prescrise de un medic.

Principalele cauze ale laringitei la un copil

Chist
Inflamația laringelui, care se caracterizează prin insuficiență respiratorie și leziune a aparatului de formare a vocii, se numește laringită. Simptomele dezvoltării bolii sunt: ​​tusea lacrimogenă, dispneea inspiratorie (dificultate la respirație), febră, răgușeală, respirație rapidă și disconfort în gât.

Cum să eliminați puroiul de la amigdale acasă

Chist
Dacă un virus intră în organism, însoțit de hipotermie și, în plus, aveți imunitate scăzută, cu siguranță veți începe să vă îmbolnăviți. Dacă nu începeți să luptați cu virusul în organism în timp, acesta se poate transforma în ceva mai grav, de exemplu, durere în gât sau amigdalită.

Estradiol hemihidrat ce este

Chist
Extra kilograme de greutate în perioada perimenopauzei sunt un flagel real. Dezechilibrul hormonal la vârsta mijlocie afectează puternic sănătatea și bunăstarea. Micile estradiol și o cantitate dezechilibrată de androgeni, insulină, cortizol și, eventual, hormoni tiroidieni sunt, de asemenea, de vină pentru talie taistă.

Funcțiile 17 - OH progesteron în timpul sarcinii

Chist
17 hidroxiprogesteron sau OH progesteron este sintetizat, ca majoritatea altor hormoni, în glandele suprarenale și ovarele unei femei. După ce devine gravidă, 17 oxiprogesteron începe să fie produs în placentă. 17 OH progesteron în timpul sarcinii este un hormon extrem de important, care încalcă nivelul său în sânge, poate să apară avort spontan.

Ce arată analiza sputei?

Chist
Când este prescris? Cât timp a pregătit?Analiza sputei - un secret patologic al tractului respirator secretat prin tuse sau expectorare, poate fi prescris pentru orice boală însoțită de o tuse prelungită pentru clarificarea diagnosticului.

Betagen ce este

Chist
2 mai 2011 "Produsele lactate din Thailanda. Lapte natural."După ce au citit tot felul de "posturi și bloguri veridice" despre Thailanda, prietenii încearcă să-mi aducă iaurt, lapte, smântână, brânză de vaci, hering, ciocolată, brânză și chiar sare.

Despre Noi

Thyroxine pentru scăderea în greutate - suplimentul este foarte popular printre sportivi, ceea ce indică eficiența sa reală. L-tiroxina este un aminoacid esențial care este implicat în sinteza proteinelor și grăsimilor din organism și contribuie, de asemenea, la recuperarea rapidă a celulelor întregului corp.