Categorie Iod

Oncomarker CA 19-9

Iod
Analizorul tumoral CA 19-9 este un antigen asociat tumorii, nivelul acestuia fiind cel mai puternic crescut la pacienții cu cancer pancreatic și unele tumori ale tractului gastro-intestinal și ale ovarelor.

Diabetul de tip 1

Iod
Diabetul zaharat de tip 1 (diabetul de tip 1) este o boală clasică autoimună specifică organelor, care are ca rezultat distrugerea celulelor β producătoare de insulină din pancreas, cu dezvoltarea deficitului de insulină absolută.

diabetul zaharat

Iod
Despre cartea "Diabetul"Această carte a crescut din prelegerile autorului în școlile cu diabet zaharat și întrebările adresate de pacienții înșiși. Poți vindeca diabetul? Și face fără insulină?

Inhalarea cu hidrocortizon

Iod
Inhalarea este una dintre metodele de tratament fiziologic utilizat în afecțiunile tractului respirator superior și inferior. Procedurile sunt efectuate împreună cu metode terapeutice de acțiune generală, totuși, în procesele inflamatorii ale laringelui și corzilor vocale (laringită), tratamentul prin inhalare este cel mai eficient.

Fracturi osoase

Iod
Fracturile oaselor reprezintă o încălcare parțială sau completă a integrității lor, care rezultă din rănire. În acest caz, sarcina exercitată asupra zonei vătămate depășește rezistența acesteia.

Hormon de creștere

Iod
Hormonul de creștere sau hormonul de creștere din grupul de peptide este produs de organismul din lobul anterior al hipofizei, dar secreția substanței poate fi crescută în mod natural.

Despre Noi

Hormonul 17-OH progesteron este o substanță produsă atât de corpul masculin, cât și de cea feminină în cantități diferite. Acesta aparține grupului de steroizi.