Categorie Laringe

FIV cu microadenom pituitar

Laringe

Lista de mesaje a subiectului "FIV cu microadenom pituitar" pe forum Vreau un copil> Fertilizarea in vitroNIKA Statut: Corypha Ora: 15:54 Data: 04 Feb 2006NIKA Statut: Corypha Ora: 17:13 Data: 04 Feb 2006

17-OH progesteron în timpul sarcinii

Laringe
Sarcina mult așteptată poate fi brusc întreruptă fără un motiv aparent. Se întâmplă adesea ca o avort spontan să apară de fiecare dată pe același termen. Acesta este un mare stres pentru o femeie, iar înainte de a planifica un copil din nou, trebuie să-și verifice statusul hormonal.

Inflamația amigdalelor

Laringe
Inflamația amigdalelor este una dintre cele mai frecvente boli la copii și adulți. Amigdalele sunt inflamate din cauza unei infecții virale și bacteriene, hipotermie severă sau sute de alte cauze, atât de îngrijorătoare pentru gâturile ocazionale de durere nu merită.

Tipurile de celule pancreatice

Laringe
Corpul uman este o creație perfectă. Are organe interne cu complexe unice de funcții. Unul dintre astfel de subțire, precis în funcționare și cel mai important pentru menținerea unei longevități sănătoase a organelor este pancreasul - un generator de hormoni și un suc de pancreas.

Despre Noi

Secreția maximă a hormonului de creștere este atinsă la vârsta de douăzeci de ani, apoi scade cu o rată medie de 15-17% la 10 ani.